Comenzi telefonice la 0728035218, 0236.478.840

Modalitati de plata:

  • plata in numerar in momentul primirii marfii
  • plata prin transfer bancar O.P.

CONTUL RO45BRMA0180018021400000 - BANCA ROMANEASCA GALATI.

Va rugam in momentul lansarii comenzii sa precizati toate datele necesare intocmirii facturii.

Pentru comenzile din Galati va invitam la sediul nostru din B-DUL G. COSBUC, NR. 173, beneficiind astfel de montaj gratuit la produsele cumparate.

Pentru comenzile din tara livrarea se face in 24 ore de la confirmarea comenzii sau , in cazul platii prin banca,de la confirmarea platii. Produsele sunt livrate direct la destinatar, beneficiind de transport gratuit comenzile mai mari de

400 RON

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!

Termeni si conditii

Va rugam sa parcurgeti cu atentie randurile urmatoare pentru a evita orice neintelegeri ulterioare. Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii. VANDANVELOPE.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

  • Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C.DORU & MIRCEA S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. DORU&MIRCEA S.R.L.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. DORU & MIRCEAS.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C.DORU & MIRCEAS.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Responsabilitati privind produsele

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, S.C. DORU & MIRCEA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, S.C. DORU & MIRCEA S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea constatata. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu.


Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre WWW.VANDANVELOPE.RO beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Returnarea produselor 

Conform legislatiei in vigoare, produsele pot fi returnate, nefolosite, in ambalajul original, in aceleasi conditii tehnice si de functionare, in termen de maxim 10 zile de la data livrarii. Costul returnarii este achitat de client, iar furnizorul va returna contravaloarea produselor in proportie de 100%, fie prin cash fie prin transfer bancar in maxim 10 zile de la data returului.

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul VANDANVELOPE.RO, este intre 1 si 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru Bucuresti livrarea se asigura in maxim 1-2 zile lucratoare,duminica nu se fac livrari. In cazuri exceptionale, la cererea clientului, comanda se livreaza pentru o data stabilita de client. Furnizorul poate mari termenul de livrare stabilit numai cu acceptul clientului.

Modalitati de livrare a produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt certificate in conformitate cu prevederile legale din România, in concordanta cu prevederile de gen in UE.


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.VANDANVELOPE.RO si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului GALATI
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:

Definitii

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.VANDANVELOPE.RO
Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Printr-o zi lucratoare consideram o zi de luni pâna vineri intre orele 09:00-18:00.
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA (24%).

Preturile nu includ transportul. Pretul transportului este afisat separat. Functie de localitatea de destinatie, costul transportului este de 10ron/anvelopa. Pentru comenzile mai mari de 400 ron (inclusiv TVA) transportul este GRATUIT indiferent de destinatie.

Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul României.