Comenzi telefonice la 0728035218, 0236.478.840

   VA STEPTAM LA SEDIUL NOSTRU DIN GALATI:

   
   Vizualizati Punct de lucru Galati pe o harta mai mare.

   SAU LA CEL DIN BRAILA:

   
   Vizualizati Punct de lucru Braila pe o harta mai mare

DORU & MIRCEA SRL este o societate comerciala infiintata in Galati in anul 1992, cu capital integral romanesc. Activitatea de baza a firmei, de la infiintare, este comercializarea de piese si accesorii auto, si anume: anvelope, jante, baterii si uleiuri pentru autoturisme.

In domeniul anvelopelor, DORU & MIRCEA este dealer autorizat al concernelor MICHELIN si GOODYEAR-DUNLOP, oferind intreaga gama de anvelope de turism, camioneta si 4x4 pe marcile MICHELIN, KLEBER, GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, MATADOR, SAVA, DEBICA, KORMORAN si TIGAR. De asemeni oferim si intreaga gama de servicii montat-demontat, schimb anvelopa si echilibrat anvelopa.

Preturile competitive, calitatea produselor si a serviciilor oferite, gama variata de anvelope si jante din stoc, precum si profesionalismul angajatilor firmei au facut ca aceasta sa se impuna pe piata autohtona de anvelope.

La nivel national firma livreaza gratuit anvelope si jante in 24 de ore oriunde in tara, la domiciliul clientului, fiind acceptata plata ramburs.

Va asteptam la punctele noastre de lucru situate in GALATI, B-dul George Cosbuc nr 173-175 si B-dul Closca.

BULEVARDUL GEORGE COSBUC NR 173, GALATI

TELEFON : 0728035218
TEL/FAX : 0236478840